4.1.13

Lazarillo de Tormes: llibre de poesia infantil de Carlos Blanco



Segur que els Reis Mags estan encara fent la tria de quins llibres han de regalar als xiquets i xiquetes. Hi ha tants llibres infantils superbonics i interessants que ho tenen difícil. Però sabem que inclouen llibres de poesia infantil i, això, ens agrada molt.

Per si de cas van un poc despistats els recomanem que donen una ullada al llistat de llibres de poesia infantil que recomanàvem en el blog fa poquet. A nés, cal que sàpiguen que fa uns dies s'ha presentat un llibre de poesia infantil molt interessant: El Lazarillo de Tormes, una adaptació versificada del nostre amic poeta Carlos Blanco, amb unes simpàtiques i molt boniques il·lustracions de Tomás Hijo, editat per Tatanka.

El Lazarillo és una d'aquestes obres  clàssiques nostres que tothom deuria de llegir i ara, a més, tenim l'oportunitat d'apropar-la als xiquets tot jugant amb la poesia. És fantàstic: s'uneix classicisme i modernitat, poesia i il·lustració, picardia i tendresa. Una orientació ideal per a que ens regalen els Reis Mags. Que prenguen bona nota.






3 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracias Sàlvia. Esperemos que este clásico sea conocido por los jóvenes lectores y que sirva de puente a la novela original. De momento, estamos muy satisfechos con el resultado. Un beso.

Sàlvia ha dit...

Todo un exitazo! Me encanta. A ti los Reyes Magos te han pasado más pronto de lo que toca (jejejejeje).

Feliz andadura lazarillesca.
Besadetes

Biblioteca del Colegio Príncipe de Asturias ha dit...

Tendremos en cuenta la recomendación. No hay más que ver la entrada para saber que con este libro acertaremos.
Felicidades a Carlos por su publicación y a Bibliopoemes por su acertada, como siempre, inclusión.
Feliz año y un saludo desde "Leer es siempre un viaje sorprendente".
Un saludo, Julio Jiménez.