25.1.13

Esa gigantesca pequeña cosa: àlbum poètic il·lustrat, de Beatrice Alemagna


La recomanació de hui és majúscula, doncs estem parlant d'un tema que cal tractar amb majúscula i d'un llibre majúscul en tots els sentits de la paraula. Esa gigantesca pequeña cosa, un àlbum il·lustrat de Beatrice Alemagna, editat per SM.

Un àlbum il·lustrat poètic, narrat d'una manera molt original, com una proposta d'endivinalla, que ens invita a descobrir quina és eixa cosa gegantesca. Està, però no està; passa volant i quasi no se n'adonem, uns la troben en  la nostàlgia i altres es cansen d'esperar-la; és gegant i a la vegada menuda com un pessiguet; alguns volen comparar-la, però no poden, i altres voldrien tenir-la sempre guardada en una capseta; és... la felicitat.

Amb un plantejament visual molt interessant, se'ns planteja la recerca que la humanitat té, tot, grans i menuts, de buscar la felicitat. Cadascú la troba d'una manera diferent, segons el nostre bagatge emocional i les nostres expectatives vitals. Perquè... on s'amaga per a vosaltres la felicitat?

Un àlbum molt recomanable, per adults i per a menuts; interessant per l'educació emocionals dels xiquetes i xiquets. Una altra manera de passejar-se per la poesia. Les il·lustracions de Beatrice Alemagna són extraordinàries. 





1 comentari:

Mònica ha dit...

Té pinta de ser genial! Quan pugui m'escaparé a buscar-lo i donar-li una ullada!