16.1.13

Cancionero infantil: llibre de cançons infantils Cancionero infantil és un llibre de cançons infantils tradicionals molt interessant. La selecció està feta per Marta Vidal i il·lustrat amb una gran delicadesa per Noemí Villamuza. El llibre està editat per La Galera.

Trobarem totes les cançons amb les que hem jugat o cantat a l'anar d'excursió. Estan recopilades per grups: cançons de bressol, de mim -Cinco lobitos-, de números -Un elefante se balanceaba, Tengo una muñeca-, d'animals -Estaba el señor don gato, Debajo un botón-, de joc -Al corro de la patata, El cocherito leré-, nadaletes, etc. El sumari li dona tota una estructura al llibre.

S'acompanya d'un CD amb 20 de les cançons recopilades en l'antologia. Un llibre molt interessant per a que les xiquetes i xiquets coneguen les canóns i gaudeixin de la màgia de les seues il·lustracions, per a pares i mestres, per a bibliotecaris. Una bona ocasió per a ficar al dia el folklore infantil musical i donar-lo a conèixer. Molt recomanable.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola me podrian dar el cançionario para descargarlo jo mandmelo a mi correo stardollchica@live.com gracies por la vostra colaboracion