8.5.10

Un jardín de poesías / Poemes al jardí. llibre de poesía infantil


Acaba de publicar-se, en l'editorial Bullent i dins de la seua col·lecció per a primers lectors Cavallet de mar (Caballito de mar, en castellà), el llibre de poesia infantil Un jardín de poesías / Poemes al jardí, d'Irene Verdú, amb il·lustracions de Noèlia Conca, que podem llegir en castellà i català.

Ara que estem en primavera podem aprofitar per a llegir el llibre al camp o al jardí, lloc d'inspiració d'Irene per a crear els seus poemes. Animalets i animalots poblen el llibre i el jardins: marietes satisfetes, tímids teuladins, granotes cantores, caragols que surten amb la pluja, sargantanes prenent el sol... Un autèntic animalari poètic.

El llibre va adreçat, sobretot, als primers lectors, que podran gaudir en la seua lectura d'una reposada passejada pel jardí. Res millor, com hem dit abans, que llegir-ho en el propi jardí o en el camp.

Us fiquen un dels poemes per a que doneu un tastet: Les granotes

Les granotes

A la bassa, les granotes
s'amaguen entre el verd
i només es deixen veure
quan a elles els convé.
En eixir saltant de l'aigua
per rebre el sol del matí
toquen un concert magnífic
sense flautes ni violins.

Podeu gaudir del vídeo promocional del llibre, que és molt boniquet:

3 comentaris:

Bullent ha dit...

Gràcies! Estem molt contents del llibre i l'acollida que està tenint.

Irene Verdú ha dit...

Quin plaer llegir les vostres paraules i quina alegria tenir un lloc entre vosaltres!

Sàlvia ha dit...

Irene, el plaer es nostre d'enlairar els versos als xiquets aprofitant els teus poemes. Felicitacions pel llibre. M'alegra que hagi tingut bona acollida i més que en tindrà.
Besadetes