15.5.10

Poesia escrita en els tovallons dels bars: llibre / Poesía escrita en las servilletas de los bares: libro


Hi ha llibres que ens criden l'atenció pel seu contingut, com aquest que s'acaba de publicar: Poesía de barra. Un bar de poemas, un llibre de Nati de la Puerta. L'autora ha anat recopilant poemes escrits en els tovallons i en els mantells, en burelles de cigarrets i un llarg llistat de deixalles de paper dels bars. Poemes anònims -majoritàriament- recollits en trobades de poetes, escriptors i editors. Poemes volàtils, pensaments poètics i fugaços escrits sense pensar que algú els llegiria.

El llibre s'ha editat en paper en l'editorial bilbaïna A Fortiori, però el podem llegir i se'l podem descarregar gratuïtament en Issuu (punxeu ací i comprovareu que curiosa és la seua lectura). Us fiquem un tastet d'aquest originals poemes:

2 comentaris:

M. Roser ha dit...

És curiós en quins llocs més inversemblants es pot trobar poemes, o pensaments poètics. Intentaré que algú em baixi aquest llibre tan original.
Besadetes.
M. Roser

Sàlvia ha dit...

Si tu estas feta ja una bloguera! T'ho pots baixar tota sola, M. Roser.
La veritat és que de vegades la poesia brota on menys t'ho esperes, amb fugacitat... però ara podem llegir aquests efímers pensaments poètic gràcies a l'autora. Ho trobo original.
Besadetes