4.2.12

Convocatòria per a poetes, des de Literatura Vertical



Una vegada mes Literatura Vertical ens fa una proposta molt interessant: busquen poetes, versos per exposar. Us ho expliquem: ens donen l'oportunitat de veure el nostre poema exposat al Jardí Botànic de València. Els poemes han de tenir un màxim de 10 versos, de rima lliure i la seua temàtica girarà al voltant  de la naturalesa, el medi ambient i la sostenibilitat. Podem escriure'ls en castellà o en català. Teniu de temps fins els 11 de febrer. Cal entrar a la pàgina del  Facebook "Convocatoria Exposición" i deixar allí escrit el nostre poema.

Un jurat composat per Eva Pastor, directora de comunicació del Jardí Botánic de la Universitat de València; Cristina Camarena, editora de Kireei Magazine i Marta Garreta, en representació de Literatura Vertical, triarà entre tots els poemes a dos autors. El 15 de febrer es faran públic els guardonats.

Les il·lustracions d'Ana Ventura i Camilla Engman acompanyaran els versos de Gemma Martí O'Toole (i els vostres) en l'exposició a l'espai Estufa freda, dins del Jardí Botànic valencià, que s'inaugurarà el 27 d'abril. 

A què espereu per escriure els vostres poemes!? No hi ha límit d'edat, grans i menuts. Sabem que els lectors d'aquest blog sou molt creatius... animeu-se!