6.6.10

Rimador: diccionari de rimes / Rimador: Diccionario de rimasJa sabeu que els diccionaris de rima són fantàstics per ajudar-nos a escriure poesia. Hem xerrat en altres post, i us hem recomanat, diferents diccionaris de rimes. Ara, gràcies a un lector del blog, hem pogut conèixer Rimador.

És un altre diccionari de rimes que ens permet buscar la rima al final de les paraules. En aquest cas no cal escriure tota la paraula, tan sols les lletres finals que necessitem que rimen. Per exemple, si volem saber quines paraules hi ha que rimen amb "felicitat", cal ficar en el requadre per a fer la recerca "itat" que són les lletres que necessito que rimen, aleshores surten un grapat de paraules que ens ajudaran a crear una cançó o un poema. Proveu-ho, és molt útil i senzill.

A més d'en català, també ens permet buscar la rima en altres llengües: en castellà, anglès, francès, alemany, italià i en japonès (no ho hem provat perquè no em tenim ni idea). És d'agraïr que aqueste tipus d'eines tan útils estiguen lliurement en internet.

La il·lustració és d'Antonio Álvarez Gordillo.

5 comentaris:

Carolina Ibac ha dit...

Sàlvia, no sabia que existien aquestes eines... i m'estranyava, la veritat. En trauré suc del rimador, eh? :)

Ets una font de recursos inexorable :) Petoneeeeeets

http://bibliopoetiques.blogspot.com/ ha dit...

Sàlvia, gràcies!

Sàlvia ha dit...

És una eina molt útil, per a grans i menuts i dona molt de joc, com ja us contaré en un altre post.

Bona setmana a les dos.

Besadetes

Marcela ha dit...

¡Hola, sàlvia!!! Només dir-te que les jornades no van poder ser millor. De les millors que he fet mai. Enhorabona!!!

Unknown ha dit...

Estrelles