3.6.10

Escoltem, cantem i ballem amb Musiquetes


Buscar cançonetes per als xiquets més menuts, de qualitat i en català, no és fàcil. Però en Musiquetes podem trobar, a més de jocs per als menudets, descàrregues, agenda amb recomanacions, personatges graciosos, música... les cançons i CDs que editen. Tenen ja diversos CDs.

-Primeres cançons-1
-Primeres cançons-2
-Cantem les festes
-Caga tió. Cançons de Nadal
-Cançons de Bressol
-Cançons d'excursió
-El món canta. Cançons multiculturals

Els Musiquetes son un grup de música amb una tasca molt important: difondre la alegria cantant i jugant. Us recomanem que li doneu una ullada a la seua web i escolteu les cançonetes. Us encantaran! A més, editen una revista virtual, El mussol, a la que podeu subscriure's i guaitar les darreres novetats de la web i de les seus produccions musicals.

Ara que s'apropen les vacances d'estiu, i tenim més temps per a compartir amb els xiquets, és un bon moment per escoltar, cantar i ballar al ritme de Musiquetes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

muy interesante y necesario este blog!, soy estudiante de educación infantil y me sirve de gran ayuda el contenido que facilitas!!Un saludo!!!

Sàlvia ha dit...

Gracias por tus comentarios, Verónica. Justamente uno de los objetivos del blog es que sea útil para los maestros así la poesía entra más fácilmente en el aula.
Por cierto, me encantan tus ilustraciones, las que tienes en el blog. Te cogeré algunos "gatitos" para el otro blog de ilustración que edito. Dale un vistazo: Pinzellades al món
http://bibliocolors.blogspot.com/
Besadetes