27.1.11

La biblioteca fatal: la última pàgina, els últims versos


La biblioteca fatal
(Nicolea Prelipceanu)

Abres un libro antiguo 
y lees en él 
tu biografía 
ya no hay nada que hacer 
estás esperando 
a que el viento 
pase él solo 
la última página.

La il·lustració és de Georges Seurat.

4 comentaris:

elmaestrojuan ha dit...

No se puede decir tanto con tan pocas palabras. No conocía al autor, buscaré más poemas suyos. Gracias mil. Ah, al puntillista si lo conocía, aunque no esa obra; impresionante y acertadísima elección, le va como anillo al dedo. A vore si encara hauras de fer un bloc sobre ilustració!!

Sàlvia ha dit...

Je, je, je... tinc un blod d'il·lustració:
Pinzellades al Món
http://bibliocolors.blogspot.com

Besadetes

elmaestrojuan ha dit...

Vaja...ho sent, no m'havia adonat. Açó de la internet es la pera llimonera, no se com t'ho fas per tindre tant de temps per mantindre tanta activitat a la xarxa (i més que segur faràs i no diràs ;-) Arriba un moment en que has de decidir si només eres un consumidor del ciberespai o bé, també un productor de continguts i si la decisió de començar pot ser fàcil, no ho és el consolidar-se amb continuïtat i qualitat. Senyora Amant dels Llibres Versos Ilustracions i Altres meravelles, als seus peus.

Sàlvia ha dit...

Eres encantador! Comparteix la teua reflexió. Penso que les biblioteques tenim molt a dir i cal aprofitar la xarxa per a difondre la lectura (incloent la lectura d'imatges).
Em reconeixo com una gran consumidora d'internet, el que em facilita la selecció i producció de textos i imatges. Penso que hui en dia s'ha de treballar d'una altra manera, compartint, enllaçant, difonent per tot arreu. És molt més enriquidor (però hi ha encara molta gent -bibliotecaris, mestres, etc-, que els està costant prou canviar el xip).
Anem enlairant fils per internet i enredrant-se uns i altres, com hem fet nosaltres. Intente difondre la poesia i la il·lustració perquè considero que encara són les ventafocs de la LIJ. Pedreta a pedreta fem marge junts.
Senyor Maestro Juan, un plaer haver-te trobat per la xarxa.
Besadetes