7.7.10

Webs y blogs para leer y escribir: Taller en el I Congreso de Literatura y Educación

 Aquesta és la presentació del Taller Webs y blogs para leer y escribir. Alumnos digitales, nuevos retos ( M. Dolores Insa Ribelles) realitzat en el I Congreso "Literatura y Educación" (FETE-UGT, Toledo 2010). Va estar un congrés molt interessant on es va xerrar de tot al voltant de la literatura infantil i juvenil i es van debatre qüestions importants al voltant d'aquests dos temes.

No solem penjar les presentacions, però en aquest cas ho fem ja que problemes tècnics ens va impossibilitar fer ús dels enllaços (i hi ha molts). Cal dir que qualsevol presentació, sense la paraula del ponent, de vegades sembla que no té sentit, però si per als assistents al congrés (als que públicament agreixo la seua gran receptivitat, interés, comentaris i amables paraules).

Us comente que...
-Si punxeu al centre de la presentació podeu veure-la a pantalla completa
-Si punxeu damunt dels enllaços, que van apareixent, aquests us portaran a l'exemple concret
-Hi ha imatges que inclouen enllaços; així, també podeu punxar sobre elles per a veure l'exemple més àmpliament
-Us recorde que podeu descarregar-se la presentació i per a fer-ho tan sols cal subscriure's a Issuu (és gratuït, tan sols cal ficar el correu electrònic i una contrasenya)

Bon estiu a tots i totes i bona lectura! Com us vaig dir: Des d'ara es veiem en internet / Desde ahora nos vemos en internet.

5 comentaris:

Mª Rosa SERDIO ha dit...

Un espacio MUY pequeño para poder contar el valor del los materiales y estrategias que esta ponencia contiene. Así que, lo utilizo para darte las GRACIAS por tu energía, saber, trabajo y entusiasmo a la hora de hacer MUY fácil lo que, a veces, parece imposible.
Y por tu amistad, más gracias.

Sàlvia ha dit...

Muy, muy amables son tus palabras, M. Rosa. Viniendo de una profe y bloguera, experta en TIC y fomento de la lectura, son un lujazo y un regalo para mi.
Pero el mejor regalo... el tiempo compartido de nuestra amistad.
Besadetes guapíssima

Isabel Barriel ha dit...

Enhorabona, Sàlvia!
Has fet un treball fantàstic, fas un treball fantàstic.

Anònim ha dit...

Gracias Dolores. Salu2. Anna Ruiz

Sàlvia ha dit...

Gracias a vosotras por dejar vuestros amables comentarios. El trabajo hecho hay que difundirlo y compartirlo.

Besadetes amb gelat de maduixa per a Isabel i amb gelat de xocolate per Anna.