8.11.07

XIII Premi Tardor Poesia

Aprofitem la tardor i la poesia per a participar en el XIII Premi Tardor de Poesia, convocat per l'Associació Cultural Amics de la Natura, de Casatelló de la Plana. Us fiquem un resum de les bases i us animem a participar.

BASES:
Poden optar a aquest premi totes aquelles persones de qualsevol nacionalitat que presentin obres inèdites i originals, escrites en castellà o valencià.
Extensió: de 500 a 2.000 versos.

Els originals s'han de presentar per quintuplicat, correctament enquadernats en format DIN A4, sense cap signe o senyal que identifiqui l'autor. S'hi adjuntarà un sobre tancat amb el nom, cognoms, adreça i telèfon, i horari de contacte, així com una fotocòpia del DNI. També s'hi acompanyarà una carta en què l'autor declararà que l'obra no s'ha presentat ni es presentarà en cap altre concurs abans de fer-se pública la resolució d'aquesta convocatòria, que no existeix cap compromís i que en poseeix per tant tots els drets.

Lliurament dels treballs
Associació Cultural Amics de la NaturaC. de Mealla, 712001 Castelló de la Plana (País Valencià)Tel. 96 4260051

Altres llengües admeses
Castellà.

Termini de presentació de treballs
30/11/2007

Veredicte
05.02.2008

Dotació
9.000 euros i publicació de l'obra guanyadora per l'Editorial Aguaclara, dins de les seves col·leccions de poesia "Anaquel" o "L'aiguader".