7.11.17

A poc a poc. Cançons de Bressol: llibre per bressolar els somnis dels xiquets i adults
Hui us recomanem un nou llibre de cançonetes de bressol, A poc a poc. Cançons de bressol, amb text de Víctor Sunyol i il·lustracions d'Olga Capdevila, editat per Comanegra. És un llibre deliciós per a bressolar les orelletes del menudets i una clau fantàstica per obrir la porta als dolços somnis.

Vint-i-cinc cançons de bressol  per a nens/es, de les que 5 són per adults, que porten una mescla molt innovadora dins d'aquest tipus de cançons infantils. Cançons per aclucar els ulls o per obrir-los, cançons que amb la música i la paraula introdueixen als xiquets i xiquetes pels primers camins de la poesia. Un llibre molt recomanable des del punt de vista poètic, plàstic i musical, amb molta qualitat. Artistes com Ivette Nadal, Adrià Plana, Odile Arqué han musicat i cantat els poemes. Curiosament el llibre no s'acompanya d'un CD, poc a poc són els artistes els que van musicant, versionant i cantant aquests poemes i l'editorial va difonent-los.

Us deixem un tastet per a que ho comproveu:1 comentari:

flor del desert ha dit...

Moltes gràcies! Costa trobar informació sobre llibres infantils a internet, i el teu article m'ha ajudat molt. Aviam què més trobo per aquí...