24.3.17

Estenent poemes al carrer, en Poefesta d'OlivaJa sabeu cóm ens encanta això d'enlairar poemes per tot arreu, que els versos surten dels llibres i apleguen a molta gent. Ens ha encantat la idea que s'ha portat endavant al XII Festival de Poesia d'Oliva, Poefesta (per cert, esteu a temps d'assistir) de que els xiquets i xiquetes renten el versos i els estenguen al carrer.
L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç s’ha volgut sumar a la celebració del XIII Festival de Poesia d’Oliva amb una iniciativa promoguda junt amb els col·legis de la ciutat.

La campanya, que porta per lema “Jo també faig Poefesta”, invita els escolars de 4t, 5é i 6é de Primària a escriure poemes, que es penjaran al carrer Major, davant del Teatre Olímpia. A tal efecte ACCO els va proporcionar fa unes setmanes fulls i també subministrarà unes cordes i pinces. Està previst que el lliurament dels textos es faça este dimecres, a les 10.30 hores, i dijous al matí.  

“L’objectiu d’esta acció, en la que han participat uns 800 alumnes, és relacionar educació i entreteniment amb la vida comercial i cultural de la ciutat”. (Safor guia)
Han participat els alumnes dels col·legis Sant Josep, Lluís Vives, Alfadalí i Desemparats d'Oliva. Felicitacions a tots els joves poetes pels seus versos i per la implicació en este fantàstic festival de poesia.

Prenem nota i us invitem a que vosaltres també ho feu. Passejant pel poble i llegint poesia... que més es pot demanar?!