12.12.16

Llibres infantils i juvenils per regalar en Nadal 2016: "Al Nadal, llibres de regal" / Guía de Libros infantiles y juveniles para regalar en Navidad 2016, "Navidad, regalamos libros"


Quants llibres infantils i juvenils superxulos s'han editat al llarg de 2016! Hi ha tants i tan diferents, tan originals, que és difícil fer una tria. Per tal d'ajudar-vos, un any més a la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina tenim una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils, seleccionats per edat (2 a 12 anys), per tal que els pugau veure i fer una bona tria. L'exposició estarà oberta des del dia 12 fins al 22 de desembre i podeu visitar-la en horari de biblioteca (dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores; els dissabtes de 10 a 13 hores). Ja sabeu que, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són: qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà.

 Us invitem a visitar-la, els pares amb els fills, perquè estem segures que hi ha un grapat de llibres que us encantaran. Agafeu paper i llapis i feu una bona tria (a més de portar-se molt bé per a que els Reis Mags o el Pare Noel ho tinguen en compte) i després fiqueu la nota dins de la carta junt als altres regals que es demanem per nadal.


A més, us fiquem una Guia de Lectura, també classificada per edats, per tal d'ajudar-vos en la vostra tria. Esperem que les guies de lectura us siguen útils -en casa, en l'aula, en la biblioteca...- i orientatives. Davant de tant llibre el millor és que agafeu el llistat, se'l imprimiu (els llibres del grup d'edat que us interesse) i la repartiu al pares o als xiquets, per tal de buscar-los en les llibreries i triar els que més ens agraden. Cada lector/a té el seu llibre i els pares són els que millor ho saben. A les llibreries, sobretot les especialitzades, trobareu encara més llibres.

Recordeu, Al Nadal, llibres de regal. Si volem que els xiquets i xiquetes valoren la lectura comencem a valorar-la nosaltres. Regalem llibres i, després, compartim la lectura, ara i tot l'any.

Podeu veure cadascuna de les guies, classificades per grups d'edat, punxant al damunt de la seua selecció. Hi ha de tot tipus, molt diferents, de tots els preus,... 

Guies de lectura de llibres infantils i juvenils per a regalar
Nadal, 2016
 


Bon Nadal i molt bona lectura a tots i totes!