18.5.07

Cançons infantils per als més menuts

Aquesta vegada us recomanem una web, Doslurdes, que està dedicada a l'aprenentatge de la lectoescriptura, la música i el joc utilitzant les NT. Un lloc web senzill, però amb interessants recursos per a Educació Infantil (en castellà).

Ens interessa, per a comentar en aquest bloc, l'apartat de cançons infantils. Les lletres de les cançons estan ordenades alfabèticament per la primera lletra del seu començament. Hi podem trobar la lletra de les cançons infantils més conegudes i, també, de desconegudes.

Un bon recurs que cal tenir a mà per a utilitzar-lo amb els xiquets més menuts. Recordem que les cançons infantils també formen part del bagatge poètic i que és un recurs interessant tant per a xicotets com per a joves.
La il·lustració és de Gwen.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Olá, Salvia. Muito obrigada por ter recomendado o Beleleo em seu blog. Fiquei muito feliz. Seu trabalho é muito bonito. Farei sempre uma visita. E vou colocar seu blog como dicas do meu site. Parabéns. Abraços.

Sàlvia ha dit...

Hola Isabel. Encantada de que coloques en Beleleo un link a este blog. Me gustaria estar en contacto contigo. Puedes enviarme tu e-mai? El mio es bibliodolores@mail.com.

"Mouto obrigada" de conoceros.

Anònim ha dit...

Oi, Salvia. Vou indicar seu blog, sim. A próxima dica será uma lista com vários blogs e o seu estará nela. Meu e-mail pessoal é belfonseca@gmail.com. E o meu msn é belfonsecasemponto@hotmail.com. Adoraria manter contato. Abrazo.