24.1.07

Endevinalles sobre el llibre i la lectura


Per què no aprofitar el propi llibre per a crear endevinalles? Hi voleu jugar? Doneu-se un tomb per aquesta web Endevina, endevinalla.


Podeu jugar amb més endevinalles a l'apartat Juguem amb la poesia d'aquest blog.

2 comentaris:

Darabuc ha dit...

Hola, sobre la teva darrera reflexió, se m'acut que, en bona part, el problema està en que el teu bloc és força desconegut. Potser hi ha gent interessada que no en coneix l'existència; per molt que la poesia és un gènere minoritari i el català, una llengua relativament minoritària a la xarxa, hi ha tanta feina que mereixeria més atenció. He fet una recerca a Google i surt poc mencionat; potser hauries d'emprendre també una part avorrida i poc agradable com és la de la publicitat (no vendre gat per llebre, sinó fer que el públic lector de la xarxa conegui el teu bloc). Això passaria per donar-lo a conéixer en els llocs especialitzats (revistes de LIJ, llistes de bibliotecaris, llocs de literatura en general, llocs d'educació, blocs i fòrums de mestres...) i en els directoris generals. Per exemple, inscriure'l a dmoz.org, en el seu apartat de webs catalans sobre literatura; és un repertori molt utilitzat. Es triga bastant a tenir la collita, però hi ha tantíssimes pàgines a la xarxa que és com els llibres: se n'editen tants, que sense una guia i una mica de publicitat pot ser que llibres bons passin desadvertits.

Anònim ha dit...

hola,soc una nena molt llesta i aquesta wep m'agradat molt m'agradariabeurens cara a cara un dia o trucam a aquest telefon gracies adeu...
telf:675435231 gracies siusplaut trucam.