16.12.13

Guia de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal 2013 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles para regalar en Navidad 2013

A Nadal, el llibre el millor regal -il·lustracions de Mara Cerri-

Ben cert que, qui més o qui menys, ja estarà anotant la llista dels regals de Nadal. Us recordem que els sacs dels tres Reis Mags i del Pare Noel estan plens de molts, interessants i bonics llibres de tot tipus, per a menuts, joves i adults i tots... superxulos. Com que hi ha tants i tants llibres, que ja hem pogut veure i llegir en l'Exposició de Llibres Infantils i Juvenils -fins al dia 20 de desembre encara la podeu visitar-, des de la Biblioteca Municipal de Cocentaina hem editat una Guia de llibres Infantils i Juvenils, 2013 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles, 2013 per tal d'orientar als Reis Mags i al Pare Noel.

Un grapat de llibres que podeu veure per grups d'edat, des dels 2 anys fins al 12 anys.. Ja sabeu que, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són: qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà.

Esperem que les guies de lectura us siguen útils -en casa, en l'aula, en la biblioteca...- i orientatives. Davant de tant llibre el millor és que agafeu el llistat, se'l imprimiu (els llibres del grup d'edat que us interesse) i la repartiu al pares o als xiquets, per tal de buscar-los en les llibreries i triar els que més ens agraden. Cada lector/a té el seu llibre i els pares són els que millor ho saben.

Recordeu, En Nadal, el llibre el millor regal. Si volem que ells valoren la lectura comencem a valorar-la nosaltres. Regalem llibres i, després, compartim la lectura.

Podeu veure cadascuna de les guies, classificades per grups d'edat, punxant al damunt de la seua selecció. Hi ha de tot tipus, molt diferents, de tots els preus,... 

Guies de lectura de llibres infantils i juvenils per a regalar
 

BON NADAL A GRANS I MENUTS I BONA LECTURA!!!