10.12.13

Exposició a la Biblioteca de Cocentaina de llibres infantils i juvenils per a regalar en Nadal 2013 (9 a 20 de desembre)És molt important incloure llibres entre els regals de Nadal. Un llibre, més encara si es comparteix la lectura, és sempre una invitació al joc, a l'aventura, a la imaginació, a la informació i un llarg etcètera. I és també molt important, per a fomentar la lectura des de casa, que els xiquets i xiquetes s'acostumen a demanar llibres en la seua carta al Reis Mags o Pare Noel i que en reben. Els llibres no surten a la publicitat de la televisió i això fa que, de vegades, se'ns despiste demanar-se'ls.

Per això, una vegada més la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina ha muntat una exposició de llibres infantils i juvenils, per a que la visiten els xiquets amb els seus pares i fagin la tria d'allò que més els agrada. 

Hi ha llibres de tot tipus, tots seleccionats i agrupats per edats -des de 2 fins a 12 anys-. Però a més tenim unes seccions especials de llibres de poesia, llibres per jugar i experimentar, llibres d'informació i també per a pares i mares.

Molta varietat i originalitat en aquest fons bibliogràfic. Mirem, repassem, anotem el que ens agrada. L'exposició es pot visitar des de hui, dia 9 fins al dia 20 de desembre inclusiu, en horari de biblioteca: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de 16 a 20 hores, el dissabte de 10 a 13 hores.


No s'ho perdeu!!! Feu una bona tria i en Nadal regalem llibres. Segur que aquests us encantaran.


A més estem editant una Guia de Lectura de LIJ que penjarem als blog i anem comentant diferents llibres en:
-blog de Poesia Infantil i Juvenil: llibres de poesia  infantil i llibres de poesia juvenil
-blog de Pinzellades al Món: llibres il·lustrats i àlbums il·lustrats
-blog d'Ones de llibres: programes especials en Ràdio Cocentaina de llibres per regalar en Nadal.


Mireu que bonica, atractiva i interessant està l'exposició. Us invitem a tots i totes a veure-la:


Exposició LIJ per regalar en Nadal