22.2.13

2n. Premi de Poesia Infantil Pissiganya: per alumnes de Primària


És tot un plaer informar-vos que s'ha convocat de nou, i per segona vegada, el Premi de Poesia Infantil Pissiganya.Cat. Us animem a tots els xiquets i xiquetes de parla catalana a participar!

Podeu veure les bases del concurs punxant ací. Us avancem que hi podeu participar tots els alumnes de Primària, en cadascún dels tres apartats -corresponen als tres cicles de Primària- i que hi ha tres premis per categoria. El termini de presentació dels poemes finalitza el 16 d'abril.

L'any passat varen participar un grapat de xiquets i xiquetes i esperem que enguany augmente molt més aquesta participació. Són moltes les escoles que enlairen i fomenten la lectura i escriptura de poesia, així que serà interessant que incentiveu als vostres alumnes a participar-hi.

Aprofitem per tornar a recomanar-vos Pissiganya.cat, Revista de Poesia per a xiquets i xiquetes de 0 a 100 any. Trobareu molt poemetes infantils creats pels propis xiquets. És la única revista d'aquestes característiques, on la poesia infantil creada pels propis xiquets cobra protagonisme. Felicitem als seus editors!