18.11.11

Libro de Brun: àlbum poètic de Gonzalo García



Hui us volem recomanar un llibre adreçat a xiquetes i xiquets ja lectors i als adults amb ganes de llegir bona i imaginativa literatura. Libro de Brun està escrit per Gonzalo García -Darabuc-, amb il·lustracions de Mannfred Salmon i està editat per Librodenotas, dins de la seua col·lecció LIJ.

No és un poemari, però estem davant d'un text narratiu molt poètic. Tot el llibre gira al voltant del creixement i maduració emocional de Brun, una xiqueta que viu amb el seu pare en una zona rural i aprecia a Mirko, fill d'una família d'immigrants de l'est d'Europa. D'una forma molt original, ens presenta aquesta evolució al llarg de les estacions de l'any: les seues pors, fantasies, aficcions... la seua manera de viure i estimar, de relacionar-se i créixer, de plantar cara al món.

Un llibre molt bonic que podem descarregar-se gratuïtament, però millor aportar 1 euro per la descàrrega, així recolzem la llavor d'aquesta editorial. Si el volem tenir en suport paper cal entrar en Meubook. No se'l perdeu!


4 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Moltes gràcies Sàlvia per aquestes aportacions que ens fas dia a dia. Després en faré una ullada i potser el publico al meu bloc per recomanar-lo.

Salutacions.

Darabuc ha dit...

Moltes gràcies, Sàlvia! És un llibre especial per a mi. Potser el més allunyat del llibre anterior, amb les seves "mandangas" absurdes i rítmiques a més no poder. Aquí cercava contar en vers no mesurat i sense a penes focs d'artifici rítmic ni sonor. Un to molt baixet per a una història que es vol propera.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Me ha gustado muchísimo. Gracias por la recomendación. Yo ya no soy tan pequeña, o al menos por fuera... pero a partir de ahora hablaré de "tu" a mis miedos y los quitaré de en medio.
Gracias!

Darabuc ha dit...

Gracias, Anónima. A eso invito, sí. No yo, propiamente, que también; pero para ser justos debo decir que a mí me lo enseñaron Brun y los suyos. A veces escribir es un proceso de aprendizaje no solo literario, sino también vital. :-)