15.6.17

Dos llibres infantils que difonen la biografia i obra de dos cantautors: Paco Muñoz i Lluís Llach.


Hui us volem xerrar de dos llibres infantils que guarden en comú el ser biografies de cantautors: Lluís Llach i Paco Muñoz. Ens agrada difondre aquestes obres entre els xiquets/es perquè els dos cantants formen part de la nostra cultura, de les nostres vivències musicals, de la nostra manera d'interpretar el món. El temps passa a corre cuita, però les seus cançons estan amb nosaltres, formant part dels nostre cançoner col·lectiu. Però, evidentment, els menudets saben molt poc o res d'ells, així que ara és el moment d'obrir la porta de la música i... escoltar-los, coneixent, a mes, les seues biografies.

Per un costat tenim, el llibre de Pep Molist, amb il·lustracions de Mercè Galí, Lluís Llach. De gran vull ser cantautor!, editat per Efadós. Cal dir que els beneficis per la venda del llibre van destinats  a la Fundació Lluís Llach per al Desenvolupament de Projectes al Senegal. 


L'altre llibre gira al voltant de Paco Muñoz, l'home de la guitarra, una biografia adreçada als xiquets/es que està escrita per Enric Lluch i il·lustrada per Anna Roig, a l'editorial Bullent. Paco Muñoz, un home de la nostra terra, un cantautor que portem ben dins del nostre cor, però que molts menuts encara desconeixen. Ara tenim l'oportunitat de fer-lo descobrir... amb ulls d'infant.

Dos llibres molt interessants a tenir en compte a l'hora de difondre el nostre folklore, la nostra gent, les nostres cançons.