15.5.13

Cuaderno de rondas. De lo oral a lo escrito. Libro virtual de arrullos, canciones y poemas Hui volem compartir amb tots vosaltres un llibre digital de cançons de bressol molt, molt interessant: Cuaderno de rondas. El llibre surt de la tasca que la Fundación Germán Sánchez Ruipérez ha realitzat amb els xiquets i families, recopilant i jugant amb les cançons de bressol -De lo oral a lo escrito. Libro virtual de arrullos, canciones y poemas

El podem llegir digitalment i també podem imprimir-ho. Aplaudim aquesta iniciativa i la tasca realitzada, a més de la bonhomia de compartir-ho.

4 comentaris:

Isa Romero Cortijo ha dit...

Molt bona iniciativa, sí senyor! Hem de mantindre vives les llengües. Els recopilatoris que gaurde a casa han sigut sempre per a mi xicotetes perles que mai no m'he cansat de fullejar de nou :)

Una abraçada,
Isa Romero Cortijo.

“Pablito” no para de crecer…

reme ha dit...

son molt boniquetes, crec que me'n recorde de quasi totes, i tu que todo lo sabes....existeix el mateix o algo semblant en la nostra llengua????una besadeta

Isa Romero Cortijo ha dit...

Hola, Reme!

No sé si coneixeràs "Una cançó de fil de cotó". Es tracta d'una recopilació de cançons, endevinalles i refranys que van realitzar alguns paisans meus.
Si bé les peces pertanyen a la literatura tradicional, al capdavall formen part de la literatura infantil.
De fet, de xicoteta era un dels meus llibres preferits. I és que tenia cançons tan properes, tan de tots a dins...!

Salutacions,
Isa

“Pablito” no para de crecer…

Ametlla ha dit...

Me llegit tot el cançoner. Felicitats per la fenia i èr compartir-lo