21.3.13

Mur de la Poesia d'Estellés: regalem 101 versos


Per tal de celebrar el Dia de la Poesia entre tots els usuaris de la Biblioteca de Cocentaina hem creat un mur ple de poesia.

En el Mur de la Poesia d'Estellés podem trobar 101 versos de Vicent Andrés Estellés, manuscrits en post-it, seleccionats per les bibliotecàries, per a que cada lector i lectora vaja assaborint pessics de la seua poesia. Cadascú tria els versos que més li agraden i se'ls emporta.

Regalem culleradetes de poesia per tal d'obrir boca. A més, aquesta vesprada tenim la presentació del llibre La vida contada a un nen del veïnat. Tot un dia per fer festa i gaudir de la paraula i els versos. 

Us deixem amb aquest videoclip per tal de que al menys, virtualment, gaudiu també del mur de la poesia.


Make your own slide show at Animoto.

6 comentaris:

Malén ha dit...

Preciosa iniciativa y mejor día.

Sàlvia ha dit...

Gracias, Malén! Qué lástima que estemos un poco lejos.

Besadetes i bona poesia :)

doloretes ha dit...

Otra idea, muchísimas gracias!!!!
Feliz poedía.

reme ha dit...

una idea "brillant", el proper dia de la poesia vol copiaré, je,je, una besadeta faeneres!

Manuel ha dit...

Al meu bloc t'he deixat una felicitació pel dia de la poesia, amb retràs i amb una mica de sentiment de culpabilitat per no haver-ho fet a temps i per no poder llegir-te tan com voldria. El post es diu "poesia per salvar el món" i com dic allí si la poesia ha de salvar el món, aquest bloc és un paradís!

http://guieslectures.blogspot.com.es/2013/03/poesia-per-salvar-el-mon.html

Manuel

Isa Romero Cortijo ha dit...

Bon dia!

Fa temps que vaig trobar aquest blog com a mestra i ara ho faig com a escriptora. En qualsevol dels casos, les iniciatives que s'hi recullen són fantàstiques des de tots dos punts de vista, com aquesta darrera del mur de la poesia.

Agregue aquest espai per poder seguir-lo!