1.5.12

aPARALULA'm: Apadrina una paraula



aPARAULA'm: Apadrina una paraula i participa en l'acte homenatge de la catosfera a l'Any de la Paraula Viva per commemorar el centenari de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Si hi vols participar, emplena les dades del formulari i des de l'organització podrem oferir llistats de participants amb molta més celeritat:

1. Ens adherim a les commemoracions del centenari de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, dedicat a l'Any de la Paraula Viva

2. La data triada és el 9 de maig, data de cloenda de les celebracions i data que coincideix amb la primera reunió de la Secció Filològica

3. Fem un homenatge conjunt des de la catosfera (com vam fer anteriorment amb Montserrat Roig, amb J. V. Foix, Salvador Espriu, Vicent Andrés Estellés i molts d'altres)

4. Sota el nom d'aPARAULA'm, des dels blogs o des de qualsevol tribuna on puguem penjar algun escrit nostre, ens comprometem a fer un escrit durant el 9 de maig sobre una paraula que triem i decidim apadrinar pel motiu que sigui.

5. L'escrit és lliure. Pot ser un poema, una fotografia, un vídeo, un escrit... qualsevol cosa.

6. Des de l'organització intentarem fer un llistat de participants tan aviat com sigui possible perquè els pugueu visitar i comentar tots, si us ve de gust, és clar.

7. Si tècnicament ens en sortim volem muntar una mena de trencaclosques o quadre visual amb totes les paraules triades o els blogs participants.

Seria molt interessant que els alumnes també participaren i que les seues paraules anaren brollant pels blogs dels col·legis. Animeu-se a participar!!!

Il·lustració de Katarina Ilkovicova.

4 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Sàlvia!

Em sembla que en això dels homenatges col·laboratius encara no hem tocat sostre!

Feu uan bona tria i un bon escrit per mostrar-nos la vostra paraula apadrinada!

Conchita ha dit...

Me hubiese encantado pàrticipar pero ya veo que es solo para palabras en catalán. Por favor organiza otro para el castellano.

doloretes ha dit...

¡Qué buena idea para trabajar con los chicos en clase! Gracias Sàlvia.

Pilar Arnal ha dit...

Preciós! M'encanten les paraules, totes, però el dia 9 n'escolliré una. Serà ben difícil per mi.