21.3.12

Què és un poema? Poemes infantils, de poetes infantils, per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

L'any passat, per tal de celebrar el Dia de la Poesia, vàrem fer un muntatge amb un poema de Charles Ghigna, Què és un poema?, traduint-lo a diferents llengües. Els xiquets i xiquetes de 3r. i 4rt. d'Educació Primària de l'Escola Molí de Vent, de Torredembarra (Tarragona) es van ficar mans a l'obra (o ratolí a la pantalla) i varen donar moltes respostes poètiques a la pregunta.





Aquestes noves creacions, partint del poema, van anar apareixent als comentaris del post. Amb tots aquests poemes, d'aquests petits grans poetes, hem fet un muntatge. Hia ha poemes en castellà, català i italià. Gràcies a tots, especialment a la seua mestra, Núria. És un plaer, en un dia com el d'avui, compartir amb tots els lectors del blog poemes infantils creats per poetes infantils al voltant de la poesia: un cercle perfecte. Moltes gràcies, amiguets i amiguetes, sou genials. Espero que aquest any també s'inventeu nous poemes, des de la vostra experiència, des del vostre sentir, des de les vostres lectures.

La poesia és un joc,
un sentir interminable.





BON DIA, POESIA.

6 comentaris:

Mª José ha dit...

¡Preciosa entrada,Sàlvia!Apetece hacer algo así a ver que resulta.
Gracias.Besos

Malén ha dit...

Simplemente, preciosísimo!!occon theiorg

Anna Gascon ha dit...

Com sempre, bocabades ens deixes. Gràcies, poètica Sàlvia. Ho compartisc!

doloretes ha dit...

Muchas Felicidades Sàlvia.

isabel ha dit...

Felicidades aunque sea un poquito tarde.
Besos

Núria Freixa ha dit...

Gràcies a tu, Sàlvia, els nostres alumnes van gaudir i il·lusionar-se fent poesia.I ara disfrutaran reconeixent la seva paraula en el blog.
Una abraçada ben gran,

Núria Freixa