10.12.17

Llibres infantils i juvenils per regalar en Nadal 2017: "A Nadal, llibres de regal" / Guía de Libros infantiles y juveniles para regalar en Navidad 2017, "Navidad, regalamos libros"


Quin grapat de llibres infantils i juvenils superxulos s'han editat al llarg de 2017! Hi ha tants i tan diferents, tan originals, que és difícil fer una tria. Per tal d'ajudar-vos, un any més a la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina tenim una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils, seleccionats per edat (2 a 12 anys), per tal que els pugau veure i fer una bona tria. L'exposició estarà oberta des del dia 11 fins al 22 de desembre i podeu visitar-la en horari de biblioteca (dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores; els dissabtes de 10 a 13 hores). Ja sabeu que, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són: qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà. Hi ha contes, llibres d'imatges, còmics, àlbums il·lustrats, llibres d'informació, llibres-joc, llibres de poesia, etc.

Us invitem a visitar-la, els pares i mares amb els fills/es, perquè estem segures que hi ha un grapat de llibres que us encantaran. Agafeu paper i llapis i feu una bona tria (a més de portar-se molt bé per a que els Reis Mags o el Pare Noel ho tinguen en compte) i després fiqueu la nota dins de la carta junt als altres regals que es demanem per nadal.


Guies de lectura de llibres infantils i juvenils 
per a regalar a Nadal, 2017
 

Bon Nadal i molt bona lectura a tots i totes!