19.4.16

Cervantes en rap: concurso internacional


Rap cervantí -il·lustració de Matias Trillo-

 Una de les tantes activitats que es realitzen al voltant del 400 aniversari de la mort de Cervantes és el concurs internacional de Cervantes en rap, obert a tots els rapers i amants de la cultura urbana. Per a participar tan sols hem de gravar un vídeo, de almenys un minut de duració, amb un rap sobre la vida i obra de Cervantes. L'organització està a càrrec de la Fundación Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro junt al Festival Internacional Cervantino i altres nombrosos col·laboradors.

El jurat està format per dos rapers i diferents membres dels organismes col·laboradors, que seleccionarà a 8 candidats que s'enfrontaran el proper 22 de juny a Madrid. D'aquesta cita sortiran 3 seleccionats que passaran a una final dividida en dos fases: una que tindrà lloc a Ciudad Real - dins del marc de la 39 edició del Festival Internacional de Teatro Clásico, y l'altra en octubre, en el Festival Internacional Cervatino de Guanajuato en México.

El plaç d'inscripció va començar el passat 17 de març i estarà obert fins el 16 de maig de 2016. Animeu-se a participar!