29.12.06

La poesia no és un rotllo



Navegant per internet ens hem trobat amb una webquest força interessant i que us volem recomenar. El títol ja és prou suggerent La poesia no és un rotllo!. Segons se'ns explica en la pròpia introcucció del webquest pretén d’acostar-vos a la poesia amb la finalitat que us hi afeccioneu. I és que ja ho deia el poeta Joan Brossa, "la poesia és com l'electricitat, que és a tot arreu. El que s'ha de saber és copsar-la. A tot arreu hi ha poesia" I, a banda de descobrir-ne el significat, també ens acostarem a la figura de Vicent Andrés Estellés, el que fou una de les més grans veus poètiques valencianes de la literatura catalana del segle XX.


Desconeixem l'autoria del webquest -ens sap greu-, però ens ha agradat molt. Va adreçada als alumnes d'ESO i de Batxillerat. Senzilla i amb activitats pràctiques i fàcils de portar a l'aula.
Ens agradaria que més professors compartiren en la web les activitats que realitzen sobre la poesia infantil i juvenil, doncs animaria a altres profes a portar endavant aquestes activitats.