Pàgines

7.7.11

Roja y fría, en verano...exquisita sandía: poesia de José Juan Tablada


Sandía
(José Juan Tablada)

¡Del verano, roja y fría
carcajada,
rebanada
de sandía!

La il·lustració és de Rodo Boulanger.

5 comentaris:

  1. Sopa de Sindria:
    Ingredients
    500 g de síndria
    500 g de tomàquets madurs
    menta fresca1
    terrina de formatge fresc (Ricotta)oli d'oliva vergesal i pebre
    Elaboració
    Primer de tot, bateu la síndria tallada juntament amb el tomàquet pelat i una mica de sal i pebre.
    Passeu-ho pel colador i reserveu la sopa a la nevera perquè es refredi. Per a fer la crema, poseu en un bol el formatge fresc, la menta picada, sal, pebre i comenceu-ho a treballar amb l'oli d'oliva. A continuació, prepareu l'oli de menta: escaldeu la menta fresca i tot seguit poseu-la en un bol amb aigua i gel perquè mantingui el seu color. Escorreu-la i tritureu-la amb l'oli d'oliva (ha de cobrir la menta). Salpebreu-ho i passeu-ho pel colador perquè us quedi més fi. Serviu la sopa amb la crema de formatge fresc amb forma de croqueta. Al voltant poseu-hi una mica d'oli de menta.
    http://www.clubdecuines.cat/recepta/sopa-freda-de-sindria-i-tomaquet/1940,
    un bon dia Stella, no tinc temps per més...

    ResponElimina
  2. Gràcies, Fina, ho provaré. Sembla refrescant i deliciosa. Li afegiré el poema per a que estiga millor.

    Bon estiu i besadetes

    ResponElimina
  3. Estimada Sàlvia,
    T'agradarà molt, és molt refrescant i boniiiisssima, i si l'acompanyes del poema quedarà te,
    bon profit pel cos i la ment,
    i bon cap de stemana:))
    besadetes..

    ResponElimina
  4. m'he deixat que et quedarà molt bé,

    ResponElimina
  5. ara ja és més real!!
    un bon estiu Sàlvia!
    abraçada
    http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/07/una-sopa-freda-sopa-de-sindria-i.html

    ResponElimina