Blog de Poesia Infantil i Juvenil: Poemes infantils, embarbussaments, endevinalles, cançons infantils, llibres i editorials de poesia infantil i juvenil, activitats sobre poesia infantil i juvenil a l'aula i a la família, webs de poesia infantil, poetes infantils. Ens encantaria que ens enviareu els vostres poemes.
Pàgines
▼
7.7.11
Roja y fría, en verano...exquisita sandía: poesia de José Juan Tablada
Sopa de Sindria: Ingredients 500 g de síndria 500 g de tomàquets madurs menta fresca1 terrina de formatge fresc (Ricotta)oli d'oliva vergesal i pebre Elaboració Primer de tot, bateu la síndria tallada juntament amb el tomàquet pelat i una mica de sal i pebre. Passeu-ho pel colador i reserveu la sopa a la nevera perquè es refredi. Per a fer la crema, poseu en un bol el formatge fresc, la menta picada, sal, pebre i comenceu-ho a treballar amb l'oli d'oliva. A continuació, prepareu l'oli de menta: escaldeu la menta fresca i tot seguit poseu-la en un bol amb aigua i gel perquè mantingui el seu color. Escorreu-la i tritureu-la amb l'oli d'oliva (ha de cobrir la menta). Salpebreu-ho i passeu-ho pel colador perquè us quedi més fi. Serviu la sopa amb la crema de formatge fresc amb forma de croqueta. Al voltant poseu-hi una mica d'oli de menta. http://www.clubdecuines.cat/recepta/sopa-freda-de-sindria-i-tomaquet/1940, un bon dia Stella, no tinc temps per més...
Estimada Sàlvia, T'agradarà molt, és molt refrescant i boniiiisssima, i si l'acompanyes del poema quedarà te, bon profit pel cos i la ment, i bon cap de stemana:)) besadetes..
Sopa de Sindria:
ResponEliminaIngredients
500 g de síndria
500 g de tomàquets madurs
menta fresca1
terrina de formatge fresc (Ricotta)oli d'oliva vergesal i pebre
Elaboració
Primer de tot, bateu la síndria tallada juntament amb el tomàquet pelat i una mica de sal i pebre.
Passeu-ho pel colador i reserveu la sopa a la nevera perquè es refredi. Per a fer la crema, poseu en un bol el formatge fresc, la menta picada, sal, pebre i comenceu-ho a treballar amb l'oli d'oliva. A continuació, prepareu l'oli de menta: escaldeu la menta fresca i tot seguit poseu-la en un bol amb aigua i gel perquè mantingui el seu color. Escorreu-la i tritureu-la amb l'oli d'oliva (ha de cobrir la menta). Salpebreu-ho i passeu-ho pel colador perquè us quedi més fi. Serviu la sopa amb la crema de formatge fresc amb forma de croqueta. Al voltant poseu-hi una mica d'oli de menta.
http://www.clubdecuines.cat/recepta/sopa-freda-de-sindria-i-tomaquet/1940,
un bon dia Stella, no tinc temps per més...
Gràcies, Fina, ho provaré. Sembla refrescant i deliciosa. Li afegiré el poema per a que estiga millor.
ResponEliminaBon estiu i besadetes
Estimada Sàlvia,
ResponEliminaT'agradarà molt, és molt refrescant i boniiiisssima, i si l'acompanyes del poema quedarà te,
bon profit pel cos i la ment,
i bon cap de stemana:))
besadetes..
m'he deixat que et quedarà molt bé,
ResponEliminaara ja és més real!!
ResponEliminaun bon estiu Sàlvia!
abraçada
http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/07/una-sopa-freda-sopa-de-sindria-i.html