25.3.20

Poesia infantil en temps de confinament / Poesia infantil en tiempos de confinamiento

Entre deures i jocs, imaginem poesia, vivim poesia -il·lustració de Sara Sanchez-

Ja portem alguns dies confinats a casa (i encara ens resta un poquet) i segur que, dins de les rutines diàries, grans i menuts dediqueu una estoneta a llegir. Us recomanem incloure cada dia una culleradeta de poesia. És un bon moment per a jugar amb els versos. Si encara no ho heu fet, pares i mares, aprofiteu ara i segur que us enganxarà la poesia per a sempre.

Sabeu que al blog trobareu un grapat de llibres, poemes en diferents llengües i de diferent temàtica, propostes d'activitats, cançons, llibres de poesia infantil, endevinalles i un llarg etcètera que al llarg d'aquests anys hem anat pujant.

Tot està a la vostra disposició. Remeneu, trieu i... viviu la poesia, sentiu-la, gaudiu-la.

A més, volem compartir amb vosaltres dos iniciatives editorials que ens semblen genials en aquest temps:

-L'editorial Pintar Pintar, amb els permís i col·laboració dels seus autors/es, ens permet ara descarregar alguns dels seus llibres infantils digitals, gratuitament, entre els que hi ha llibres de poesia infantil (alguns d'ells ja comentats en este blog). Entreu, trieu i llegiu:



-La valenciana editorial Andana ha fet una selecció de poemes il·lustrats de diferents autors/es de la seua col·lecció Vagó de versos. Poemes de diferent temàtica i estil que us encantaran.  Podeu llegir-los i descarregar-se'ls:


Poema de M. Dolors Pellicer / Il·lustració d'Irene Bofill

1 comentari:

Cuina Cinc ha dit...

Gràcies Sàlvia per tot el que fas
Abraçada,
Que estiguis bé